Dziękujemy za wspólnie spędzony sezon!

DSC_0933To była zima! Dziękujemy Wam za wspólnie spędzony sezon, wzajemne emocje i dzielenie się z nami Waszymi odczuciami! To pierwszy nasz sezon w takiej odsłonie i na pewno nieostatni!

Przed rokiem Sportsinwinter.pl przeszło reformę, dzięki której możemy dzielić się z Wami najświeższymi informacjami ze świata sportów zimowych. Przez cały okres „ogórkowy” minionego roku przygotowywaliśmy się do pierwszego sezonu, jak tylko potrafiliśmy. Latem relacjonowaliśmy dla Was wszystkie zawody krajowe spod skoczni a deserem było Letnie Grand Prix, na którym bez akredytacji zdobyliśmy sporo materiałów. Kiedy nadeszła zima ustaliliśmy, że będziemy Wam serwować newsy nie tylko z aren skoków i biegów narciarskich, ale także kombinacji norweskiej, łyżwiarstwa szybkiego, biathlonu i narciarstwa alpejskiego (w późniejszym terminie).

W sezonie 2014/2015 otrzymaliśmy pierwsze akredytacje na zawody najwyższej rangi. Nasi redaktorzy byli na finałowych zawodach Turnieju Czterech Skoczni w Bischofshofen, podczas Pucharu Świata w Wiśle i Zakopanem oraz w Planicy. Łącznie to aż 7 konkursów, co w doliczeniu z Pucharami Kontynentalnymi i mistrzostwami Polski daje ogromny staż doświadczeń. Przez cztery ostatnie miesiące spod naszego pióra wyszło blisko 1000 wpisów, co śledziło blisko 10.000 czytelników. Dla niektórych mediów (np. Telewizja Proszowice) byliśmy źródłem informacji. Dzięki Wam mogliśmy rozmawiać z dwukrotnym mistrzem olimpijskim, czy też zwycięzcą Turnieju Czterech Skoczni. W naszej galerii możecie oglądać tysiące zdjęć, które przypomną Wam najpiękniejsze chwile minionego sezonu.

Przez sezon „ogórkowy” będziemy informować Was na bieżąco o wydarzeniach w całym świecie sportów zimowych, roszadach w sztabach szkoleniowych i planach na lato. Postaramy się wykorzystać ten czas jak najlepiej będziemy potrafili, aby w przyszłym roku relacjonować jeszcze więcej. Wszystkim Wam gorąco dziękujemy i życzymy, aby czas bez zimowych rywalizacji minął jak najszybciej!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.